W7 - paletka IN THE NIGHT

16:12

Dlouho jsme tu neměli žádnou recenzi, tak šup, jdeme to napravit.


Paletka je plechová, dost velká, takže se mi nikam moc nevejde ale jinak se mi princip balení líbí - na první pohled je vidět, že paletka bude obsahovat odstíny dle obalu - fialový obal, fialové stíny. Hned vidíte, pro jakou paletku saháte, s čímž mám třeba u Sleeku problém.


Na zadní straně jsou "fotky" a názvy všech odstínů.



Stínů je celkem 12.




V paletce vypadají moc pěkně, sytě, ale z pigmentace jsem celkem zklamaná.


Na fotce jsou stíny bez primeru, po klasickém nanesení, jako zkouším u všech paletek - třikrát přejedu stín prstem a potom jednou nanáším na ruku. S primerem je pigmentace samozřejmě o krapet lepší ale stíny celkově strašně práší - když jsem se líčila pouze s touto paletkou, musela jsem nejdřív líčit oči a pak až pleť, protože jsem pod očima měla pěkně naprášíno.

S výdrží to také nevidím nějak valně, mně s primerem sice drží ale kamarádce, kterou jsem líčila, se celkem brzy slily do jedné ošklivé čárky :/ (jako primer jsem používala bázi od Dermacolu)

Ještě fotky swatchů pod umělým světlem..





A na sluníčku..

Tady jsou stíny bez báze, nanesené suchými prsty..


A tady jsou nanesené jakoby namokro, prstem mokrým od dětského čistícího ubrousku. Hned jsou ty odstíny veselejší, co?


Všechny stíny jsou se shimmerem nebo většími či menšími třpytkami, jen černá je bez shimmeru ale není matná jako třeba stín od E-style, je taková saténová..
V paletce se tváří celkem černě ale potom je to spíš tmavě šedá - na fotce porovnání právě se zmiňovanou Midnight black od E-style.


Dvě nejtmavší fialové jsou namokro fakt pěkné, ta úplně nejtmavší je i trošku taková měňavá, ten odstín se mi moc líbí.




Já osobně z paletky nejsem nějak extra nadšená, protože mi nikdy nestačí samotná, vždycky ještě používám nějaký jiný, opravdu tmavý stín, na ztmavení vnějšího koutku a ani ty velké třpytky, které stíny obsahují, mi nevyhovují ale pokud sháníte něco hodně třpytivého a máte nervy na nanášení více vrstev, za ty peníze (209Kč na galaxieprani.cz) to zas taková tragédie není.

Máte tuhle paletku? Nebo jinou od W7? Co na ně říkáte vy?








You Might Also Like

7 komentářů

  1. já mám w7ku celkem ráda, ale tuhle jejich mega paletku nemám ani jednu, tak nemůžu soudit. jejich báze pod stíny je boží, mimochodem ve srovnání s Dermacolem pecka. když použiju Dermacol, tak mám pocit, že se mi stíny slijou, ať je to cokoliv. ale to mluvím o mě, každému sedí něco jiného. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báze W7 je hodně chválená, to máš pravdu :)

      Vymazat
    2. no já na ni nedám dopustit a mám pocit, že mi snad nikdy nedojde :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. No není, no. Asi ji pošlu dál, není to nic, co by člověk musel mít doma

      Vymazat
  3. já mám dvě, ty hnědé a růžové
    je fakt, že se nikam nevejdou,ale jsou krásný...já jsem je musela mít, i kdxž si oči nelíčím..:-) ale jsem takový sběratel..jako nejsou nic extra, ale zase za ty peníze..proč ne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný zvenku jsou ale právě mě vytáčí, jak jsou hrozně velké a nikam se nevejdou. Za dvě stovky to jde ale není to nic, co by člověk musel mít doma

      Vymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky