Narozeninová soutěž

6:13

Mám narozeniny ale dárek dostanete vy!! 
Slíbila jsem Vám soutěž a tentokrát nebude youtubová ale blogová. Blogová, blogová.. to je divné slovo, co :)?

Máme tady dvě sady sprchových gelů pro vás a vaši drahou polovičku, kterou věnoval Elbyshop plus takovou drobnůstku na váš čumáček z Douglasu.


Sprchové gely z luxusní řady FC jsou pěkně voňavé -  pánský voní klasicky, taková prostě pánská vůně a dámská vůně je sladká - květinově ovocná. Oba mají 400ml, takže vám v pohodě vydrží na dost mytí vašich a miláčkových zad ;)
Mně osobně se děsně líbí ty obaly - jednoduché ale přitom zaujmou - a někde ve sprchovém koutě nebo na vaně se vám budou určo vyjímat.

Konec keců, jdeme na pravidla.

1. Být pravidelný čtenář, odběratel na youtube nebo "lajker" na fb - víte jak, ráda bych výhru dala někomu, kdo mě čte nebo sleduje než někomu, kdo sem náááhodou přijde, shrábne výhru a už se tu nikdy neukáže. 


2. Do komentářů mi napište, jestli den svých narozenin berete jako každý jiný nebo jestli si ho nějak speciálně užíváte a máte lepší náladu a tak:) 


3. A pak mi napište mejlovou adresu, kam vás mám v případě výhry kontaktovat.


Soutěž potrvá 7 dní  - v pátek 19.6. bude o výhercích jasno, tentokrát si je vyberu sama podle mých tajných indicií, které nikomu neřeknu :)

A ještě sakra důležitá informace - Vyhrát můžou 2 ale slevu dostane každý!

Nakupte v době trvání soutěže na www.elbyshop.cz, zadejte kód BARUSMINKY a hned získáte 10% slevu na celý váš nákup.


Určo tam mrkněte, schválně vám nenapíšu co všechno tam mají :)










You Might Also Like

43 komentářů

  1. Den svých narozenin jsem brala před hoooodně roky jako nejlepší den v roce :D S přibývajícím věkem tomu už tak není ;) ale přiznám se, že pořád ráda dostávám dárky :))) Můj email je bari2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Baruš,
    tak nejdříve Ti chci moc pogratulovat k dnešním narozeninám a popřát spousty zdraví, lásky a mnoho, mnoho dalších spokojených odběratelů.
    Když jsem na fotku koukala z mobilu, říkala jsem si, že jsi nám dala do soutěže lubrikační gely a kondomy....:-DDDDDDD.
    E- shop neznám, urččitě mrknu, protože kde jsou slevy, musím být já.
    A ted tedy ta odpověd..hhh...čím více stárnu, narozeniny slavím jen v kruhu rodinném, jako pubertačka jsem si je užívala s kamarády,pařila do rána, dnes jsem ráda, že ten den skončí.
    Pro mě jsou narozeniny dny, kdy vím, že mám zaplacený složenky a že je můj syn zdravý.Vlastně každý z rodiny.
    Jarmila.80@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Den narozenin nijak moc neprozivam,radej darky davam nez dostavam a nemam rada kolem sebe moc rozruch.takze to nijak nehrotim.jen se treba odmenim nejakou drobnosti ;)mail:m.ledrova@post.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Bod 1 splňuji celý :-)
    Co se týče narozenin - já to popravdě nějak moc neprožívám - letos sem dokonce v ten den byla i sama doma, nějak to tak vyšlo.... Ale neříkám, že mě to nemrzí :-(
    05051988@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, já už mám pocit, že těch mých narozenin bylo moc, takže už mě na nich nemá co bavit. Navíc máme s bráchou narozeniny jen den od sebe, takže to nikdy nebyl jen můj den. A tak je to dosud. Teď mám děti a za peníze, které já dostávám, kupuju věci jim. To mi dělá radost největší. :) K Tvým narozeninam přeji jen to nejlepší! (klimovapetra86@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno nejlepší k dnešním narozkám, milá Barunko, přeji..... hlavně štěstíčko, hodně zdraví, lásky, samé skvělé spolupráce a hodně inspirací a pozitivních lidiček na blogu i Youtubu, pohodu a spokojenost v práci a pořád dobrou náladu :-) Ať se Ti vyplní všechno, co si přeješ a po čem toužíš. Užij si svůj den nejlépe jak budeš moct.

    Děkuji, že na nás myslíš i ve svůj den....s takovou hezkou soutěží :-)
    U nás v rodině se narozeniny ani svátky nějak neslaví....spíš si jen tak popřejem všechno nejlepší, občs proběhne něco jako dárek- ve formě malé čokošky nebo deníčku a pak už je to obyč den. Když jsem byla malá, tak si pamatuju, že babi pekla nějakou narozkovou dortu a pak jsme měli společný oběd- s jídlem, které měl oslavene rád, to bývalo moc fajn :-) Ráda na to vzpomínám.
    Přeji Ti krásný sluníčkový den v dobré společnosti pohdových lidiček:-)
    mishaoriflame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Pche jasně že neberu! JSOU TO MOJE NAROZENINYYYY. Miluji svoje narozeniny od jakživa díky moje maminečce. Když jsem byla ještě doma s rodiči, tak moje maminka zavedla pravidlo, které se chytilo, když máš narozeniny, tak doma na tebe budou všichni hodní, né že by jinak nebyli, nebudou po tobě nic chtít, žádnou práci, žádné pomáhání a budou tě obskakovat. ANO zní to divně ale představte si ten den: Ráno dostanete snídani jakou milujete, oběd jaký si přejete, dort, dárečky, přijde rodina, přátelé :D všichni jsou báječní , je to bezva. Takže, i když už jsem dospělá toto dodržuji. Vezmu si volno na ten den a den další a užívám si to ceč to jde :D vždyť je to jednou do roka :D tak proč ne.

    OdpovědětVymazat
  8. Hééépy brrrzdéééj tůů jůů! At se ti dari jak v osobnim tak i ve virtualnim zivote!!! At narustaji odberatele a lajkeři! Jsi super! Ja si vzdycky prala uzit si takove ty narozeniny jako ve filmu.. ze je ten den jen muj.. snidane do postele.. vsichni me obskakujou.. no proste si ten svuj den naplno uzit a pripadat si aspon na tu chvili jako princezna :D no ovsem realita je ale uplne jina :D i kdyz bych rada aby to bylo jinak tak je to den jako kazdej jinej... a myslim ze jinak uz to nikdy nebude.. protoze ted mam miminko a s nim uz tezko budu obskakovana kdyz musim obskakovat nej :D ale to mi vubec nevadi! Jsem stastna ze ho mam!!! A svuj cas nejradeji stejne travim starostí o nej! Lů Ca

    OdpovědětVymazat
  9. Dobré ráno Baru,
    předem všechno nejlepší a hlavně štěstí ✿
    Narozeniny už téměř neslavím,ono už jaksi není moc důvod k oslavě :D Letos mi bude 33 a vůůůůůbec se na to necítím,chjo.
    Krásný den a pokud teda slavíš,tak oopatrně ...už nejsi nejmladší :D ....Jo to je věta,kterou všechny ženy rády slyší :D
    lucitkasim.ls@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. ahoj, tak zaprve ti preju vsechno nejlepsi k narozkam :-) a za druhe snim o narozeninovem dni, kdy me vsichni budou obskakovat (stacil by pritel) a oslavu mi prichysta, ale vzdy je to tak, ze litam jak hadr na holi, pecu, varim, uklizim a vecer kdyz prijdou gratulanti, jsem tak hotova, ze bych nejradeji nic neslavila a s flaskou vina se svalila k peknemu filmu. Tak snad se nekdy dockam. A i presto ze nikdo snad rad nestarne, mam ten narozeninovy den proste rada a vtdy se budu tesit jako mala :-) Takze si ten svuj den krasne uzij! :-) Muj mailik je Dendysska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Baruško, všechno nejlepšííííí! :-*
    Dofám, že si narozeniny užiješ stejně, jako si je vždycky užívám já :-) Je mi 28 a narozeniny teď slavím víc, než když jsem byla děcko. Navíc jsem z dvojčat, takže oslava je vždycky dvojitá (dva dorty :-D ). Nějak si toho teď víc vážím, že si někdo dá práci s tím, aby mi udělal radost :-)

    martinaciprova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky :-) Prajem všetko najlepšie :-)
    Ja si svoje narodeniny v podstate užívam :-) Mám ich 5teho decembra takže vtedy detičky dostávajú aj Mikuláša ;-) A ja dostávam trošku viac darčekov :D A nie len sladkých ;-) Vždy ich oslávim v kruhu mojích najbližších ;-)

    zuzka.zelienkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, Na narozeninách mám ráda, že se o mě všichni starají ..:D :) Ale nějak moc to nehrotim :).
    Adela.46@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Baruško, chtěla bych Ti pogratulovat k narozeninám :)
    narozeniny beru jako takový můj den :) dostávám snídani do postele, poté jdeme na oběd a celý den si užívám :)
    kali.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. ahoooj
    narodeniny su pre mna skvely den , vsetci ma obskakuju a mam milion darcekov tak bodaj by som benemala lepsiu naladu
    oslavovat treba co sa da
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  16. AHojky
    narozeniny jsou pro me jeden z nejúžasnějších dnu, ne proto že dostávám dárky :D ale hlavně proto že se sejde celá rodina i moji kamarádi, a ten den si krasně užijeme společně. A děkuji rodičům že vůbec mohu být na tomto světě :) a užívat si svůj život naplno !!! Mám skvělí rodiče a strašně jim za to děkuji :) A tobě přeji krásné narozeniny :-)

    kristyna.bubenikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. narozeniny mi nikdy nepřišly jako nějaký vyjímečný čas, lidi by na sebe měli být hodní po celý rok a obdarovávat se pro radost nejen, když mají narozeniny :) hrozně si vážím překvapení, co mi někdo blízký nachystá a ráda vybírám dárky pro druhé :) před 10ti dny mi bylo 25, prý je to věk, co by se měl slavit, ale nějak nejsem slavící typ :) maminka mi po letech udělal dort, co byl výbornej a s přítelem jsme byli prostě spolu.
    každopádně ti přeji hodně super čtenářů a plno úspěchů do budoucna :)

    eliska.horka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Baru, preju Ti vsechno nejlepsi, zdravi atd. a at se ti splni vsechny youtub/blog sny ;) Ja kdyz mam narozeniny, tak mi prijde cely den uplne specialni, skoro jako kdybych nad sebou videla zlatou svatozar :D i kdyz nedelam zadne velke oslavy, spis mensi a nekolik ;) jsem rada, kdyz dostavam gratulace nebo i darecky, proste kdyz to se mnou ostatni chteji taky slavit..a ten den si rozhodne nenecham nicim kazit (myslim nejake malichernosti, ze).
    monika.fikejzlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Vše nejlepší, Baru! :) Já jsem ve svůj narozeninový den vždycky tak zvláštně napnutá, plná jakýchsi očekávání, ale ono se stejně nikdy nic zvláštního nestane a je to den jako každý jiný. :D Ale stejně ten pocit mám každý rok. :) Na FB sleduji jako Michaela Anderlová, na YT jako Runa Ars, stejně jako přes GFC, které tu sice není, ale přidanou Tě tam mám. :)
    Krásný den!
    runa.ars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj :) narozeninovy den je vzdy ,,jiny'' nez ostatni dny. Nijak zvlast zvláštní, ale vis jak :D a vzdycky se hrozne tesim na darecky :))
    Jo a diky ti za soutez :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj :) narozeninovy den je vzdy ,,jiny'' nez ostatni dny. Nijak zvlast zvláštní, ale vis jak :D a vzdycky se hrozne tesim na darecky :))
    Jo a diky ti za soutez :)

    OdpovědětVymazat
  22. Když jsem byla malá, tak jsem narozky jako faaakt hodně řešila. Hlavně dárky, dárky, dárky - samozřejmě tvrdý :-) Dneska už to tak neprožívám. Když se probudím zdravá, vedle někoho, koho mám ráda, a venku je krásně - jsem naprosto spokojená. A dárky? Mám je ráda, to jako neříkám, že nee :-D Ale dneska už "jedu" spíš na zážitky - ty se nerozbijou, neprojde jim záruka, nevyblednou...Proto i Tobě, Baru, přeju nějaký fajn zážitek :-)
    P.S. Po pořádném zážitku následuje sprška, takže sprcháčům se nebráníme :-D
    Nyvltovakamila@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahojky. Preji ti krasne narozeniny. Hlavne lasku zdravi a uspech... No ja slavim narozeniny s rodinou meho pritele ale bohuzel ne s moji. Od malicka jsem byvala na narozeniny sama jen s babickou. No nic pekneho. Ted vetsinou jezdivame na veceri a na vylet... nebo na prodlouteny vikend v krasnwm lrostredi. Jeho rodina je pro me vsim. Nikoho jineho totiz nemam. Vseci ziji jen se se mnou nechteji stikat a potkavat me. Vsem preji pekny den a vazte si vseho co mate a koho mate. Pa Gerynka.G@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahojky. Preji ti krasne narozeniny. Hlavne lasku zdravi a uspech... No ja slavim narozeniny s rodinou meho pritele ale bohuzel ne s moji. Od malicka jsem byvala na narozeniny sama jen s babickou. No nic pekneho. Ted vetsinou jezdivame na veceri a na vylet... nebo na prodlouteny vikend v krasnwm lrostredi. Jeho rodina je pro me vsim. Nikoho jineho totiz nemam. Vseci ziji jen se se mnou nechteji stikat a potkavat me. Vsem preji pekny den a vazte si vseho co mate a koho mate. Pa Gerynka.G@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahojky, poslední roky beru své narozeniny jako každý den, ale dříve to bylo pojaté s rodinou jako slavnostní den.Dort dárečky.......
    Asi čím je člověk starší tím je to obyčejnější den, ale jsme o rok starší.

    spryslik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  27. Den svých narozenin beru jako každý jiný den v roce, akorát jsem přeci jen o rok starší. Což je vlastně jedno, protože ať 18 let nebo 19 - stejně se nezměním ze dne na den a to jaká jsem, získávám celý život :) Z části je to ale také můj den a vždycky si ho snažím užít na maximum! :)
    Máš strašně super blog - jen tak dál!

    veronica.a.3333@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. (nevím proč, ale můj komentář se neobjevil, tak to snad nebude zdvojené.. takže ještě jednou...)
    Nejprve Ti Baru přeji všechno nejlepší k Tvým narozeninám a moc díky za to co děláš.. ;-)
    A teď teda k otázce.. V minulosti jsem narozeniny slavila s partou kamarádů a bráchou (dvojčetem) na táboře a pak i doma s rodinou.. Teď už zbyla jen ta rodinná oslava se dvěma dorty a pár dárků.. Ale moc to nehrotíme, takový pohodový letní den, i když mám pocit, že loni jsme byli v ZOO Liberec ;-)

    Hezký den
    Ála

    a.svobodova@fonservis.cz

    OdpovědětVymazat
  29. sleduji na YT
    Na své narozeniny se pokaždé těším, ale nikdy ještě nebyly takové, jaké bych si přála. Většinou je slavím s rodinou, kamarádi se moc nevzpomenou :(
    verun33ka@seznam.cz
    3. A pak mi napište mejlovou adresu, kam vás mám v případě výhry kontaktovat.

    OdpovědětVymazat
  30. sleduji tě všude pod svým jménem :-) a narozeniny beru jako normální den, ale samozřejmě jsem vždy ráda za překvapení a balhopřání :-) k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj když mám volno tak si narozeniny užívám...kadeřnice, manikura, pedikura, masáž...prostě něco jen pro mě
    kaisa.b@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  32. YT i fb Alžběta Krejčíková
    Jako malá jsem to samozřejmě prožívala, ale teď už to beru jako každý jiný den.
    betykrejcikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Narozky neřeším. Nejsem ten typ, který rád přijímá gratulace a je celej oslintanej od polibků k přání. Kolikrát bych tenhle den nejradši vyřadila. Vaverkovanikola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Svoje narozeniny se snažím slavit, ale mám je 14 dní po štědrém dnu a to samozřejmě všichni drží diety a jsou přecpaní :-D jinak na eshop jsem koukala, mají tam spoustu zajímavých věcí. Nejvíc ale uvažuju nad tím přepuštěným máslem, o kterém jsem se dozvěděla od tebe a mám na něj zálusk :-)
    hejclovakatka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Baruš den svých narozenin jsem brala spíše jako depresivní den, protože jsem vždy marně čekala co dostanu od rodičů zda něco co si preju a nebo narozky zaskli a daji mě jen nějakou sladkost. Narozky mám 18 ledna kdy jsou všichni vycinkani z peněz po vánocích. Ne že bych byla chamtiva to vubec, ale preci jako každé dítě si něco přeješ něco po čem tajne toužíš pak vvelké zklamání. Ale od té doby co jsem poznala nyní už manžela narozky miluju. Vždy se me ptá co bych chtěla a nikdy na mě nezapomene! Proběhne oslava v kruhu rodiny a den si uziju naplno s dobrou náladou i když vím že jsem zase o rok starší.
    Předběžně vše nejlepší k narozeninám 📦🎂🎈
    p.potomska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, narozeninový den beru jako každý jiný den, ale cítím se tak nějak vyjímečně :D. A cítím, jak se to pomalu, ale jistě blíží ke 30tce :D.
    Niki248@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. No,snazim se si vnutit myslenku, ze je to den jako kazdy jiny..ale taky nejak v kostech se vitim jinak :-D a tesim se na to, co pritel vymyslel za darek, vzdyvky je originalni :-)
    StolinovaM@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. No,snazim se si vnutit myslenku, ze je to den jako kazdy jiny..ale taky nejak v kostech se vitim jinak :-D a tesim se na to, co pritel vymyslel za darek, vzdyvky je originalni :-)
    StolinovaM@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. A jeee je v červenci budu zase o rok starší.... Utíká to rok od roku rychleji a rychleji..... Narozeniny jsem jako malá milovala, jako mladá jsem je zbožňovala a teď už je jen z pomaloucku vyhlizim, decentne oslavim a říkám si ať ten další rok neutece taaaak mooooc rychle.... Mail: gepy.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Sleduji te na youtube i na fb (tam pod jinym jmenem samozrejme :))

    Narozeniny miluji, mozna cim dal tim vic a to jsem je zboznovala uz jako dite. Letos jsem si je uzivala maximalne, i kdyz dorazila 30tka a prvni veta rano od milacka byla, uz ti taky tahne na 40 :D Je to zlato... :)) letos jsem si je bonusove prodlouzila na 2 mesice, protoze jsem narozeninovou party pro kamarady poradala minuly vikend (od dubna jsem se videli x krat a ve stejnem slozeni, ale za jinymi prilezitostmi a ja proste chtela svuj den pro sebe)

    tiny@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Baruš, vše nejlepší k narozeninám! :) Já své narozeniny beru jako den, kdy se ráda obdaruji, rozmazluji a bez výčitek :D Nejdůležitější je pro mě ale rodina, vždy se těším, že se sejdeme a společně to oslavíme, bez rodiny by to nebylo ono a každý rok si to uvědomuji čím dál víc. :))

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj :-) Tak ja svuj narozeninový den neprozivam tak jako když jsem byla mala :-) ale kdo z nas nedostává rád dárky, ze ? :-D Hezke narozeniny :-)
    kolarova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky